sitecreating.nl

Nederland

Mijn leven weer in Nederland

Ik moest mijn leven in Nederland weer gaan opbouwen. Toen ik terug kwam had ik geen werk meer. Ik heb ontslag genomen voordat ik naar CuraƧao ging. Ik moest dus opnieuw naar een baan gaan zoeken. Ik wilde eigenlijk niet meer een bijbaantje, maar meer een baan naar mijn studie en als mijn stage. Dit was erg lastig om te vinden, want bedrijven willen graag full time mensen. Ik kan dit niet, omdat ik nog op school zit. Elk sollicitatie gesprek eindigde hetzelfde. We willen je graag aannemen, maar we zijn opzoek naar iemand voor full time. Toen ben ik maar weer bij een supermarkt gaan solliciteren. Ook dit werkte niet, want ik was te oud. Toen ben ik bij een kledingzaak gaan solliciteren. Hier ben ik aangenomen. Ik was hier erg blij mee. Ik heb hier een maand gewerkt. Ik merkte al snel dat ik het niet naar mijn zin had. Ik wilde gewoon meer iets doen richting mijn studie. Ik heb toen mijn baas van mijn stage een berichtje gestuurd. Ik vroeg of ik voor hem kon gaan werken vanuit Nederland. Ook dit kon helaas niet.

Hij bood me wel aan om me te helpen met het oprichten van mijn eigen online marketing bureau. Ik ben hier toen over gaan nadenken. Ook heb ik hierover met mijn ouders gesproken. Ik wilde wel graag weten of dit te combineren valt met mijn studie. Na lang twijfelen heb ik het gedaan. Ik ben nu bezig met het opstarten van mijn eigen online marketing bureau. Het is nog in opbouw, maar er zit zeker potentie in. Ik vind het ook heel erg leuk om te doen. Ik ben ook heel blij dat mijn oude stage begeleider me wilde helpen. Zonder zijn begeleiding was het me denk ik niet gelukt. In mijn omgeving hebben niet veel mensen verstand van online marketing.